Тë ju japim fund sëmundjeve të shpeshta në kopsht 

Sëmundjet e shpeshta në kopsht apo çerdhe janë një skenar i zakonshëm, i njohur për pothuajse çdo prind. Infeksionet virale shpesh sulmojnë fëmijët e vegjël,…

lexo më shumë

Si të kujdeseni për inhalatorin tuaj: pastrimi, pjesët zëvendësuse dhe gjithçka që duhet të dini

Në stinën e ftohjes dhe gripit, terapia me aerosol ndihmon shumë si për luftimin e viruseve dhe baktereve, ashtu edhe për lehtësimin e simptomave të…

lexo më shumë

Metodat e frymëmarrjes për të rrituri

  Frymëmarrja është shoqëruesi më i çmuar i jetës. Pa të, pikërishtë nuk ka jetë. Kjo është arsyeja pse ne marrim frymë në mënyrë të…

lexo më shumë

3 ushtrime të thjeshta të frymëmarrjes për fëmijë

A është e mundur që tre praktika të frymëmarrjes të përmirësojnë shëndetin e fëmijës tuaj? Përveç 3 ushtrimeve shumë të lehta të frymëmarrjes që do…

lexo më shumë

Inhalatorët – Dobitë, Llojet dhe Përdorimi

Sëmundjet e sistemit të frymëmarrjes shënojnë rritje të ndjeshme në kohën e sotme. Diagnoza si astma, ethet e kashtës, bronkiti akut dhe kronik, pneumonia, etj.,…

lexo më shumë

Çfarë duhet të dini për alergjitë?

Çfarë janë alergjitë? Alergjia është një reagim i ekzagjeruar i sistemit imun ndaj substancave të huaja zakonisht të padëmshme për trupin. Kur njeriu ka alergji…

lexo më shumë

Terapia aerosolike per femije

Femijet jane thesari dhe lumturia jone. Dhe cdo prind ben me te miren per te mbrojtur femijen e tij. Eshte e ditur se femiet kane…

lexo më shumë

Ndotja e ajrit dhe problemet e mushkrive

Menyra industriale bashkekohore e te jetuarit ndikon gjeresisht edhe ne mjedis. Edhe pse veprimet tona jane shpesh te padukshme ne periudhe afat shkurter, ato mund…

lexo më shumë

Gripi

Si çdo stine dimri, jemi duke kaluar nje periudhe perhapje gripi qe na ka lene shume prej nesh ne shtepi mbeshtjelle me batanijen e ngrohte.…

lexo më shumë

Aparati nebulizer dhe azma

Azma eshte nje semundje kronike e zakonshme e rrugeve te frymemarrjes qe prek aparatin e frymemarrjes. Simptomat e semundjes jane kollitjet, gulçimet, ngushtimet ne gjoks,…

lexo më shumë

NDIQNI OFERTA DHE PROMOCIONET TONA AKTUALE! ABONOHUNI PËR NJOFTIMET.

Google reCaptcha: Invalid site key.

Google reCaptcha: Invalid site key.