PYETJET QË BËHEN MË SHPESH

 • PËR ÇFARË PËRDOREN FILTRAT NË KOMPLET DHE KU VENDOSEN?

  Filtrat e ajrit pastrojnë ajrin që hyn në dhomën e atomizimit. Rekomandohet ndërrimi i tyre pas çdo 60 ditë përdorimi. Ato janë të vendosura në pjesën e poshtme të inhalatorit.

 • A KENI NDONJË PAJISJE SHTESË PËR NEBULIZATORIN ZANO DHE KU MUND T’I BLEJ ATO?

  Po. Ju mund të blini pajisjet shtesë ZANO në çdo farmaci në Shqipëri.Mund të lexoni më shumë në https://zanoinspire.com/sq/

 • KU MUND TA BLEJ ZANO-N?

  Ju mund ta blini ZANO në çdo farmaci në Shqipëri.Mund të lexoni më shumë në https://zanoinspire.com/sq/

 • SA ËSHTË SHKALLA E NEBULIZIMIT TË ZANO-S?

  Shkalla e nebulizimit është nën 0.2 ml për min.

 • SA ËSHTË MADHËSIA E GRIMCAVE TË AEROSOLIT QË SHPËRBËN ZANO?

  Nebulizatori Zano gjeneron grimca aerosolike mesatarisht 3.8 μm, i cili siguron shpërndarje të barabartë të barit aerosolik në çdo pjesë të mushkërive gjatë gjithë procesit të nebulizimit.

 • A MUND TË PËRDOR VAJRA AROMATIKË/ÇAJRA/BIMË ME ZANO?

  Jo. Nuk rekomandohet të përdorni asgjë tjetër përveç barnave të përshkruara nga mjekët ose ujë të kripur.

 • CILAT LLOJE BARNASH MUND TË PËRDOR ME ZANO?

  Ju mund të përdorni ZANO për çdo medikament (rekomandohet nga mjeku / specialisti mjekësor) dhe kripë gjithashtu.

 • A MUND TA PËRDORIM ZANO-N NËSE NUK KEMI NDONJË PROBLEM ME FRYMËMARRJES?

  Nebulizatori ZANO mund të përdoret jo vetëm për problemet e frymëmarrjes, por edhe për sekrecionet e zakonshme nga hundët, ftohjen e zakonshme, bronkitin etj. Nebulizimi ndihmon për të lehtësuar gulçimin, frymëmarrjen dhe kollitjen

 • A ËSHTË ZANO I ZHURMSHËM? FËMIJA IM KA FRIKË NGA TINGUJT ME ZË TË LARTË.

  ZANO është një nga nebulizatorët me kompresor më të qetë. Me një tingull të ulët nga 55dB, ZANO është po aq i qetë sa një frigorifer në gjendje pune dhe ngjitësit në çdo kuti ndihmojnë në shpërqëndrimin e fëmijës që proçesi të mbarojë shpejt.

 • NE UDHËTOJMË SHUMË DHE DUHET TA MARRIM NEBULIZATORIN KUDO. A ËSHTË ZANO I RËNDË DHE I MADH?

  ZANO peshon më pak se 200 gram dhe mund ta mbani me pëllëmbën e dorës. Për një transport të lehtë, ZANO ka një çantë transporti që mund të merrni kudo me vete.

 • CILA ËSHTË MOSHA E REKOMANDUAR PËR PËRDORIMIN E NEBULIZATORIT ZANO, A MUND TA PËRDORIN EDHE TË RRITURIT?

  Mosha e rekomanduar është mbi 2 vjeç sipas rregulloreve të BE-së përveç nëse rekomandohet nga një specialist mjekësor. ZANO mund të përdoret gjithashtu edhe nga të rriturit. Ka dy maska të ndryshme – një për të rritur dhe një për fëmijë.

 • ÇFARË ËSHTË ZANO INSPIRE?

  ZANO është një nebulizator me kompresor për terapi efikase aerosolike. Mund të lexoni më shumë në https://zanoinspire.com/al/

NDIQNI OFERTA DHE PROMOCIONET TONA AKTUALE! ABONOHUNI PËR NJOFTIMET.

Google reCaptcha: Invalid site key.

Google reCaptcha: Invalid site key.