Zano Inspire

Çfarë ka në kuti:

bullet-markNebulizer Zano Inspire
bullet-markMaska për fëmijë
bullet-markMaskë për të rritur
bullet-markKompleti i nebulizatorit
bullet-markPjesa e gojës
bullet-markTub inhalimi
bullet-markFiltra x 5
bullet-markSet ngjitëse
bullet-markÇantë mbrojtëse
bullet-markAdaptor – për në prizë
bullet-markManuali i përdorimit
Zano Strict

Pikat kryesore:

bullet-markTeknologji STRICT™
bullet-markFleksibil
bullet-markHipoalergjik
bullet-markSipërfaqja e papërshkueshme nga uji
bullet-markMajë e veshur me ar
bullet-markFunksioni i memories
bullet-markMatja aksilare, orale dhe rektale
bullet-markGarancion jetësor

NDIQNI OFERTA DHE PROMOCIONET TONA AKTUALE! ABONOHUNI PËR NJOFTIMET.

Google reCaptcha: Invalid site key.

Google reCaptcha: Invalid site key.