Zano Strict

ZANO Strict është një termometër dixhital me teknologji STRICT™ për matje të saktë dhe të shpejtë të temperaturës së trupit.

 

Pikat kryesore
bullet-markTeknologji STRICT™
bullet-markFleksibil
bullet-markHipoalergjik
bullet-markSipërfaqja e papërshkueshme nga uji
bullet-markMajë e veshur me ar
bullet-markFunksioni i memories
bullet-markMatja aksilare, orale dhe rektale
bullet-markGarancion jetësor
Përshkrim
  • Sistemi STRICT™ garanton rezultate të sakta duke kontrolluar përshtatjen dhe matjen e duhur.
  • Fleksibil – i prodhuar nga polimer elastik hidrokarbur për fleksibilitet 45°
  • Hipoalergjik – të gjitha materialet e përdorura janë hipoalergjike
  • Sipërfaqja e papërshkueshme nga uji
  • Majë e veshur me ar për matje të shpejtë të garantuar
  • Funksioni i memories – mbani mend matjen e fundit
  • Matja aksilare, orale dhe rektale
  • Garancion jetësor

Për të rriturit dhe fëmijët mbi 4 vjeç

Detajet e porosisë:

Çdo kuti përmban ZANO Strict në një kuti mbrojtëse dhe udhëzime për përdorim.

icon-phone-v20800 1 3456

Na kontaktoni nëse keni ndonjë pyetje

Linjë konsultimi falas
E hene e premte
09:00 – 18:00

NDIQNI OFERTA DHE PROMOCIONET TONA AKTUALE! ABONOHUNI PËR NJOFTIMET.

Google reCaptcha: Invalid site key.

Google reCaptcha: Invalid site key.