Zano Inspire

Zano Inspire është një aparat nebulizer me kompresor i zhvilluar për të ofruar një trajtim aerosolik efiçent për azmën, alergjitë dhe çrregullime të tjera të frymëmarrjes.

Çfarë ka në kuti
bullet-markNebulizer Zano Inspire
bullet-markMaska për fëmijë
bullet-markMaskë për të rritur
bullet-markKompleti i nebulizatorit
bullet-markPjesa e gojës
bullet-markTub inhalimi
bullet-markFiltra x 5
bullet-markSet ngjitëse
bullet-markÇantë mbrojtëse
bullet-markAdaptor – për në prizë
bullet-markManuali i përdorimit
Përshkrim i produktit
  • Efikas: madhësia optimale e grimcave të krijuara për terapi efektive dhe vëllim të ulët të mbetur
  • Kompakt: mund të mbahet në pëllëmbën e dorës
  • Jo i zhurmshëm: nivele të ulëta zhurme – 55 dB
  • I përshtatshëm për të gjitha moshat: me maska ​​për të rritur dhe fëmijë
  • I përshtatshme për fëmijët: mund të personalizohet me 16 ngjitëse emocionesh

Detajet e porosisë

Zano Inspire juaj përmban 1 nebulizator kompresor në një çantë dhe setin e plotë të aksesorëve.

E lehtë si një lojë fëmijësh!

Specifikimet teknike
TipiAparat Nebulizer me Kompresor
Niveli i zhurmës55 Db
Volumi i mbetur0.8 ml
Madhësia e grimcave1 – 5 µm
MMAD3.8 µm > 60%
Mënyra e operimit20 minuta ndezur, 40 minuta fikur
Ushqyesi me energjiAdaptues energjie
Norma e aerosolimit>0.2 ml/min
Kapaciteti maksimal i mjekimit10 ml

KRIJONI ZANO TUAJ

Zgjidhni nga 4 emocione dhe 4 ngjyra të ndryshme. Një simulim se si Zano Inpsire juaj mund të personalizohet falë ngjitësve të shtuar.

QARTË

Zgjidhni një emocion

Zgjidhni një ngjyrë

icon-phone-v20800 1 3456

Na kontaktoni nëse keni ndonjë pyetje

Linjë konsultimi falas
E hene e premte
09:00 – 18:00

NDIQNI OFERTA DHE PROMOCIONET TONA AKTUALE! ABONOHUNI PËR NJOFTIMET.

Google reCaptcha: Invalid site key.

Google reCaptcha: Invalid site key.