Zano Inspire

Zano Inspire е небулизатор на компресорски тип, развиен за да обезбеди ефикасна аеросолна терапија со лекови за лекување на астма, алергии и други респираторни нарушувања.

Што има во кутијата
bullet-markИнхалотор ZANO Inspire
bullet-markМаска за деца
bullet-markМаска за возрасни
bullet-markКомплет за инхалација
bullet-markДел за уста
bullet-markЦевка за инхалација
bullet-markФилтри x 5
bullet-markСет налепници
bullet-markЗаштитена торба
bullet-markАдаптер
bullet-markПрирачник за корисникот
Опис на производот
  • Ефикасен: оптимална големина на честичките создадени за ефективна терапија и низок остаточен волумен
  • Компактен: може да се вклопи во дланката на раката
  • Тивок: ниско ниво на бучава – 55 dB
  • Погоден за сите возрасти: со маска за возрасни и деца
  • Погоден за деца: може да се персонализира со 16 емоциски налепници

Детали за нарачката

Вашиот Zano Inspire содржи 1 компресорски инхалатор во торба со целосен сет додатоци.

Лесно како детска игра!

Техничка Спецификација
ТипКомпресорски тип на инхалатор
Ниво на бучава55 Db
Резидуален волумен0.8 ml
Големина на честичка1 – 5 µm
MMAD3.8 µm > 60%
Работен режим20 минути вклучен, 40 минути исклучен
НапојувањеАдаптер
Стапка на инхалирање>0.2 ml/min
Максимален капацитет на лек10 ml
КРЕИРАЈ ГО ВАШИОТ ZANO

Изберете од 4 емоции и 4 различни бои. Симулација за тоа како вашиот Zano Inpsire може да се приспособи благодарение на додадените налепници.

ЈАСНО

Изберете емоција

Изберете боја

Оние кои го порачаа овој производ нарачаа и:

icon-phone-v20800 1 3456

Контактирајте не ако имате какви било прашања

Бесплатна линија за консултации
понеделник – петок
09:00 – 18:00

СЛЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ТЕКОВНИ ПОНУДИ И ПРОМОЦИИ! ПРЕТПЛАТЕТЕ СЕ ЗА ИЗВЕСТУВАЊА.

Google reCaptcha: Invalid site key.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

icon-phone-v20800 31 313

Google reCaptcha: Invalid site key.