Quiko Strict

Quiko Strict е дигитален термометар со FMS™ технологија и STRICT ™ систем за брзо и лесно мерење на температура.

Карактеристики
bullet-markFMS™ технологија
bullet-markSTRICT ™ систем
bullet-markФлексибилен
bullet-markХипоалергинчен
bullet-markВодоотпорна површина
bullet-markПозлатен врв
bullet-markФункција на меморија
bullet-markАксиларно, орално и ректално мерење
bullet-markБатерија за преку 1000 мерења
bullet-markЗвучен сигнал
bullet-markДоживотна гаранција
bullet-markБатерија за преку 1000 мерења
bullet-markЗвучен сигнал
bullet-markГолем приказ и големи бројки
bullet-markМеки материјали, погодни за деца
bullet-markИндикатор за слаба батерија
Опис на производот
 • FMS™ – технологија за брзо мерење
 • STRICT™ систем – гарантира точен резултат со проверка за правилно вклопување и мерење.
 • Флексибилен – произведен од еластичен јаглеводороден полимер за 45° флексибилност
 • Хипоалергичен – сите користени материјали се хипоалергични
 • Водоотпорна површина
 • Позлатен врв за загарантирано брзо мерење
 • Функција на меморија – запомнето последното мерење
 • Аксиларно, орално и ректално мерење
 • Доживотна гаранција
 • Батерија за преку 1000 мерења
 • Звучен сигнал
 • Голем екран и големи бројки
 • Меки материјали, погодни за деца
 • Индикатор за слаба батерија

За возрасни и деца над 4 години.

Детали за нарачка:

Секоја кутија содржи уред Quiko Strict во заштитна кутија и упатство за употреба.

Оние кои го порачаа овој производ нарачаа и:

icon-phone-v20800 1 3456

Контактирајте не ако имате какви било прашања

Бесплатна линија за консултации
понеделник – петок
09:00 – 18:00

СЛЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ТЕКОВНИ ПОНУДИ И ПРОМОЦИИ! ПРЕТПЛАТЕТЕ СЕ ЗА ИЗВЕСТУВАЊА.

Google reCaptcha: Invalid site key.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

icon-phone-v20800 31 313

Google reCaptcha: Invalid site key.