Инхалатор вкъщи при грипна епидемия

Доста често през зимния сезон се сблъскваме с разпространение на грипна вълна, която оставя много от нас у дома, под топлите завивки. Макар че в по-голямата част от случаите на грип, тежки усложнения не се наблюдават, такива могат да бъдат налице при хора, предразположени към респираторни заболявания. В някои от случаите, засегнатите от грипа развиват остри респираторни инфекции, които водят до проблеми с горните и долните дихателни пътища, а инхалатор би могъл да бъде стъпка към по-крепко здраве. Чашата билков чай не винаги е достатъчна за ситуацията. Специалистите съветват посещение при лекар още при първи симптоми на неразположение, независимо от желанието ни да се справим с тях сами.

Добрата новина е, че мнозина от нас имат щастието да избегнат грипната епидемия, благодарение на изградения имунитет срещу телата на вируса. За да не разчитаме само на късмета обаче, е важно да спазваме няколко простички стъпки за превенция на грипа, които да ни осигурят усмихнати дни.

Ето и част от любимите ни съвети за добро здраве в сезона на епидемиите:

  • На първо място е препоръчително да избягвате прекалено оживени места, като моловете например, макар и да са любимо място за разходки и отдих на хората през студените дни. Тази бележка е особено важна за родителите с малки деца и бебета, чиито имунитет може да се окаже недостатъчно развит, за да противостои на грипа;
  • Разбира се, в менюто ви трябва да присъства изобилие от плодове и зеленчуци, като най-подходящи се оказват джинджифил, грейпфрут и киви, които можете да консумираме и под формата на вкусни смутита и фрешове;
  • Не бива да пренебрегвате и нуждата от редовно проветряване на помещенията, особено в офисите, където прекарвате по-голямата част от времето си;
  • Тъй като е трудно да бъдат избегнати всички хора, които страдат от кашлица, добра идея би било да се носи маска на лицето, при пътуване в градския транспорт например, особено в грипен сезон. Това може да изглежда леко неестествено, но от друга страна може да бъде и факторът, изиграл главна роля в спасението от грипната епидемия тази зима.

Инхалатор при грипини епидемии? Защо не

Ето и още една добра идея от съвсем ново поколение – инхалатор за аерозолни терапии ZANO Inspire. Той успява да осигури ефикасно лечение на симптомите на хрема и грип, както и също толкова важната качествена профилактика срещу такива. Аерозолната терапия с инхалатор може да бъде прилагана успешно при астма, алергии, както и други заболявания, с помощта на специално предназначени за целта медикаменти. Изключително преимущество на ZANO Inspire e тихият му режим на работа, който се оказва водещо притеснение на родителите с малки деца, страдащи от кашлица, хрема и грип. Благодарение на това, малчуганите остават необезпокоени в процеса на терапията, а забавните стикери, с които ZANO може да бъде персонифициран, спомагат той да бъде приеман като весел приятел, защитник на здравето.

В случай че се спазват вече споменатите простички стъпки, шансът за добро здраве през този грипен сезон нараства многократно. В случай, че вече е  твърде късно за превенция – ZANO Inspire е до вас, за да ви осигури ефикасно облекчение и лечение при кашлица, хрема и грип.

Свързани статии

СЛЕДИ АКТУАЛНИТЕ НИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ И ПРОМОЦИИ! АБОНИРАЙ СЕ ЗА ИЗВЕСТИЯ.

Google reCaptcha: Невалиден ключ на сайта.

Google reCaptcha: Невалиден ключ на сайта.