Да се потопим в света на детските игри със Zano

Спомни си какво е да си отново на 6 години… Тогава, когато обожавахме игрите, смеехме се и всеки ден откривахме нещо ново за света около себе си! Най не обичахме да стоим мирно. Или да спим на обяд… Представете си сега колко е трудно на едно малко дете да стои цели 10 минути за инхалация. 

 

Точно в това време въображението става още по-шарено. Един малчуган точно тогава ще се замисли колко високо може да лети, почти колкото облаците. Или колко забавно е да подхвърля балончета нагоре надолу, докато не му се завие свят. Тогава се замисляме какво ли е да живееш на северния полюс при белите мечки. Как се казваха онези хора, които живееха в ледени къщи? И постепенно светът около детето оживява, а то иска да се докосне все повече до всичко около себе си. Как да не се разсърди, когато му кажем “не” или “стой мирно” – дори за 10 минутки, които за тях са цяла вечност. 

 

Вече не е нужно да караме малчуганите да стоят скучно по време на инхалации. С новият комплект карти за игра към инхалатори Zano, можете да превърнете мъчителните 10 минутки стоене в истинска игра…

 

Разкажете на детето си интересна история за ескимосите, които живеят в иглута. Или просто полетете заедно в облаците на въображението си картите на облаци. Превърнете картинките в картите в история – за самолети, които прелитат над нас и разтурват облаците си. Създайте истории за приключенията на различни животни. И всичко само за десет минутки… Събудете детето в себе си, за да предизвикате усмивка на лицето на вашия малчуган. 

 

Превърнете тези десет минути в интересна образователна игра, защото какво по-хубаво за едно дете от това да научи повече за света около себе си. Отворете света пред него с всичко, което той не познава. 

 

Можете да зарадвате детето си с интересна игра още сега, като купите онлайн или от аптеките. Вижте с какви други игри можете да забавлявате детето си по време на инхалация.

Свързани статии

СЛЕДИ АКТУАЛНИТЕ НИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ И ПРОМОЦИИ! АБОНИРАЙ СЕ ЗА ИЗВЕСТИЯ.

Google reCaptcha: Invalid site key.

Google reCaptcha: Invalid site key.