Астмата и инхалаторът

Астмата е сравнително често срещано хронично заболяване, което засяга дихателните пътища. Симптоми на това заболяване са зачестена кашлица, стягане в гърдите, хриптене, както и други състояния, причиняващи дискомфорт и затруднение при дишане.

За причинители на астмата се смятат комбинация от генетични фактори и околната среда. При всеки страдащ от астма, проблемът се характеризира с различна тежест на симптомите, като при отделните засегнати, те често могат да бъдат тежки. За щастие на всички нас, съвременната медицина ни осигурява достъп до модерни медикаменти и иновативни системи за инхалация, които да облекчат тези състояния. Ние в ZANO вярваме, че благодарение на експертни знания и грижа, астмата може да бъде лесно овладяна. Затова и представяме на вашето внимание инхалаторът за аерозолни терапии – ZANO Inspire.

ZANO Inspire e компактен и леснопреносим инхалатор, осигуряващ незабавно облекчение при провеждане на аерозолна терапия с подходящи медикаменти. Той гарантира тих режим на работа, което е едно от водещите му преимущества, когато става въпрос за терапия при малки деца. ZANO Inspire успешно повлиява кашлицата и стягането в гърдите, благодарение на лесния достъп на компресираната комбинация от въздух и лекарство до белите дробове. С помощта на инхалатора, страдащите от астма, било то деца или възрастни, могат да се радват на бързо възвръщане към нормалното си състояние и ритъм на живот. Освен това, малкият размер на инхалатора го прави изключително удобен за употреба не само у дома, но и на път – по време на семейните пътувания и ваканция. ZANO идва при вас и в комплект със стикери очички, с които лесно да вдъхнете живот на инхалатора и да го превърнете в мил приятел на вашето дете.

Макар и астмата да е предизвикателство пред ритъма ни на живот, има редица начини да облекчим симптомите и да се наслаждаваме на спокойни и жизнерадостни дни. На първо място, за родителите на деца, страдащи от астма, е важно да обяснят на малчуганите всичко необходимо за заболяването. А спазването на няколко простички правила могат да помогнат за избягването на астматични пристъпи:

  • Прекарвайте повече време на чист въздух! Помнете, че природата е наш пръв приятел.
  • Ограничете контактите с космати любимци, тъй като често козината им предизвиква дихателни затруднения.
  • Избягвайте всяка среда, наситена с прах, както и прашни повърхности.

Освен тези мерки, за хората с астма е препоръчително да се посъветват с медицинско лице относно подходящи медикаменти и начина им на използване, както и да си осигурят инхалатор, който ефективно да доставя на белите дробове нужното облекчение.

Свързани статии

СЛЕДИ АКТУАЛНИТЕ НИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ И ПРОМОЦИИ! АБОНИРАЙ СЕ ЗА ИЗВЕСТИЯ.

Google reCaptcha: Invalid site key.

Google reCaptcha: Invalid site key.