Ознака: астма

  • Загадување на воздухот и проблеми со белите дробови

    јуни 16, 2018
    Современото индустриско општество во голема мера влијае на околината низ целата нејзина акција. Понекогаш невидливо за кратко време, нашите акции…
  • Астмата и небулизаторот

    јуни 16, 2018
    Астмата е релативно честа хронична инфламаторна болест која влијае на респираторниот тракт. Симптоми на оваа болест се зголемена кашлица, затегнатост…

СЛЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ТЕКОВНИ ПОНУДИ И ПРОМОЦИИ! ПРЕТПЛАТЕТЕ СЕ ЗА ИЗВЕСТУВАЊА.

Google reCaptcha: Invalid site key.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

icon-phone-v20800 31 313

Google reCaptcha: Invalid site key.