Да им ставиме крај на честите заболувања во детската градина 

Честите заболувања во градинка се вообичаено сценарио, познато на речиси секој родител. Вирусни инфекции често напаѓаат мали деца, понекогаш практично секоја недела. Ова може да…

прочитај

Како да се грижите за вашиот инхалатор: чистење, резервни делови и сè што треба да знаете

Во сезоната на настинки и грип, аеросолната терапија многу помага како во борбата против вирусите и бактериите, така и во ублажувањето на респираторните симптоми.

прочитај

Методи за дишење за возрасни

  Дишењето е најнепроценливиот придружник на животот. Без него, буквално нема живот. Затоа дишеме несвесно, постојано и да бидеме терминолошки точни: помеѓу 12 и 18…

прочитај

3 лесни вежби за дишење за деца

Дали е можно три вежби за дишење да го подобрат здравјето на вашето дете? Покрај 3 многу лесни вежби за дишење кои значително ќе ја…

прочитај

Алергии – Видови, Симптоми и Третман

Што треба да знаете за алергиите? Алергијата е прекумерна реакција на имунолошкиот систем на надворешни супстанции и обично е безопасна за организмот. Кога некое лице…

прочитај

Аерозолна терапија кај најмалите

Нашето најголемо богатство и благосостојба во животот се децата. Сите родители го даваат најдоброто од себе за грижата на своите најмлади. За секој е познато…

прочитај

Загадување на воздухот и проблеми со белите дробови

Современото индустриско општество во голема мера влијае на околината низ целата нејзина акција. Понекогаш невидливо за кратко време, нашите акции врз животната средина може да…

прочитај

Код: епидемија на грип

Како и секоја зимска сезона, бевме соочени со ширење на бранови на грип што многумина од нас останаа дома под топло ќебе. Иако во повеќето…

прочитај

Астмата и небулизаторот

Астмата е релативно честа хронична инфламаторна болест која влијае на респираторниот тракт. Симптоми на оваа болест се зголемена кашлица, затегнатост во градите, отежнато дишење и…

прочитај

СЛЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ТЕКОВНИ ПОНУДИ И ПРОМОЦИИ! ПРЕТПЛАТЕТЕ СЕ ЗА ИЗВЕСТУВАЊА.

Google reCaptcha: Invalid site key.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

icon-phone-v20800 31 313

Google reCaptcha: Invalid site key.