Статии

Астмата и небулизаторот

од Zano 18 јуни, 2018

Астмата е релативно честа хронична инфламаторна болест која влијае на респираторниот тракт. Симптоми на оваа болест се зголемена кашлица, затегнатост во градите, отежнато дишење и други состојби кои предизвикуваат непријатност и тешкотии при дишењето.

прочитај
1 2

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ0800 31 313

Грешка

Грешка

Грешка