Artikuj

Gripi

nga Zano 18 June, 2018

Si çdo stine dimri, jemi duke kaluar nje periudhe perhapje gripi qe na ka lene shume prej nesh ne shtepi mbeshtjelle me batanijen e ngrohte. Edhe pse ne shumicen e rasteve, nuk jane verejtur komplikacione te renda, komplikimet mund te ndodhin tek personat e predispozuar me semundje frymemarrje.

lexo më shumë

Aparati nebulizer dhe azma

nga Zano 18 June, 2018

Azma eshte nje semundje kronike e zakonshme e rrugeve te frymemarrjes qe prek aparatin e frymemarrjes. Simptomat e semundjes jane kollitjet, gulçimet, ngushtimet ne gjoks, dhe kushte te tjera qe shkaktojne veshtiresi ne frymemarrje. Azma konsiderohet se shkaktohet nga faktore gjenetik si edhe mjedisor. Ashpersia e simptomave varion nga nje person tek tjetri, por shpesh mund te konsiderohen si goxha te ashpra.

lexo më shumë
1 2

NA KONTAKTONI069 23 20 283

Грешка

Грешка

Грешка