i pazhurmshëm

kompakt

efektiv

ekonomik

NEBULISER ME KOMPRESOR ZANO INSPIRE

TRAJTIM AEROSOLIK EFICENT

Zano Inspire është një aparat nebulizer me kompresor i zhvilluar për të ofruar një trajtim aerosolik efiçent për azmën, alergjitë dhe çrregullime të tjera të frymëmarrjes.

i pazhurmshëm

Zano Inspire është dizenjuar për të qenë një aparat miqësor me fëmijët me veçori që ndihmojnë si prindërit edhe fëmijët për tu shëruar shpejt. Niveli i zhurmës prej 55 db është baraz me nivelin e zhurmës gjatë bisedës në shtëpi, kështu që fëmijët nuk do të friksohen.

kompakt

Zano Inspire mund të mbahet në një dorë dhe peshon më pak se 200 gram. Zano vjen me një çantë të përshtatshme për tu transportuar lehtësisht dhe për ta mbajtur të sigurtë.

efektiv

ZANO Inspire prodhon grimca me madhësi mesatare 3.8 μm MMAD, duke mundësuar shpërndarje të barabartë të mjekimit aerosolik në çdo pjesë të mushkrive gjatë gjithë proçesit.

ekonomik

Vëllimi i mbetur është volumi i ilaçit të mbetur në dhomëz pas trajtimit aerosolik dhe nuk mund të ripërdoret. Dizajni i kupës së mbajtjes së ilaçit mundëson që Zano Inspire të ketë më pak se 0.8 ml mbetje, duke ofruar shpërndarje efiçente të ilaçit me dozë më të lartë dhe me më pak humbje.

për fëmijët dhe të rriturit

garanci shumë vjeçare

adaptuesi I përfshirë

specifikimet teknike

Tipi

Aparat Nebulizer me Kompresor

Niveli i zhurmës

55 Db

Volumi i mbetur

0.8 ml

Madhësia e grimcave

1 – 5 µm

MMAD

3.8 µm > 60%

Mënyra e operimit

20 minuta ndezur, 40 minuta fikur

Ushqyesi me energji

Adaptues energjie

Norma e aerosolimit

>0.2 ml/min

Kapaciteti maksimal i mjekimit

10 ml

SET I PLOTE AKSESORESH I PERFSHIRE

KRIJO
ZANO-n tënd

Në paketimin Zano Inspire do të gjeni një set komplet me 16 figura ngjitëse – 4 emoji x 4 ngjyra. Kjo ju jep mundësinë ta përshtasni në 16 mënyra, në varësi të preferencave dhe humorit.

provo opsionet

NA KONTAKTONI069 23 20 283

Грешка

Грешка

Грешка