тивок

компактен

ефикасен

економичен

КОМПРЕСОРСКИ ТИП ИНХАЛАТОР ZANO INSPIRE

ЕФИКАСНА АЕРОСОЛНА ТЕРАПИЈА

Zano Inspire е компресорски тип инхалатор/небулизатор, развиен да обезбеди ефикасна аеросолна терапија со лекови за третман на астма, алергии и други респираторни нарушувања.

тивок

Zano Inspire е дизајниран да биде безбеден за децата со функции кои им помагаат и на родителите и на децата брзо олеснување на симптомите. Нивото на бучава од 55 db би можело да биде еднакво на нивото на бучава во домот, така што малите деца нема да се плашат од истото.

компактен

Zano Inspire може да го собере во една рака и тежи помалку од 200 грама. Zano доаѓа во практично пакување кое е исклучително лесно и удобен е да го носите секогаш кога патувате и за чување.

eфикасен

ZANO Inspire генерира честички со просечна големина 3,8 μm MMAD, што обезбедува еднаква диспозиција на аеросолниот лек во секој дел од белите дробови за време на целиот процес на инхалација.

економичен

Резидуален волумен е обемот на лекот што останува во комората по третманот со инхалација и не може да се користи. Поради дизајнот на медицинската чаша, Zano Inspire има помалку од 0,8 ml резидуален волумен, овозможувајќи ефикасна испорака на поголеми дози на лек со помала загуба.

за деца и возрасни

години на гаранција

вклучен адаптер

техничка спецификација

Тип

Компресорски тип на инхалатор

Ниво на бучава

55 Db

Резидуален волумен

0.8 ml

Големина на честичка

1 – 5 µm

MMAD

3.8 µm > 60%

Работен режим

20 минути вклучен, 40 минути исклучен

Напојување

Адаптер за напојување

Стапка на инхалирање

>0.2 ml/min

Максимален капацитет на лек

10 ml

ВКЛУЧЕН ЦЕЛОСЕН КОМПЛЕТ НА ДОДАТОЦИ

КРЕИРАЈТЕ
ВАШИОТ ZANO

Во вашиот Zano Inspire пакет ќе најдете целосен сет од 16 забавни налепници - 4 емоции x 4 бои. Ова ви дава можност да го прилагодите вашиот Zano на 16 различни начини - во зависност од вашето расположение и преференции.

пробајте опциите

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ0800 31 313

Грешка

Грешка

Грешка